Élet Vivien szemszögéből

Élet Vivien szemszögéből

Amigó az én kiskutyám:)

2024. április 19. - VivienBerkó

Ő itt Amigó, egy 3 éves szuka keverék, akinek az anyukája dalmata, apukája pedig egy puli. Májusban fogják kiivartalanítani, amitől talán én jobban félek, mint ő, de szegénykémnek álvemhessége volt, így sajnos megkellett tennünk ezt a lépést. Amigó neve azt jelenti, hogy fiú, de az Amiga hülyén hangzott volna, mint lány, ezért az uniszex Amigót választottuk. 

Amigó a szívem csücske, a szüleimnél van jelenleg otthon, de nyáron szeretném felhozni magamhoz, mert szeretném tudni, hogy hányadán állunk, szeretne-e velem lakni vagy, hogy van-e arra esély, hogy itt is olyan jól érezze magát, mint otthon. Ez a jövő kérdése, bízom benne, hogy neki jó lesz és csak ez számít. 

Ha szeretnétek Amigóról még több mindent megtudni vagy vele kapcsolatos dolgokról, esetleg kutyus tartásról, nyugodtan kérdezzetek kommentben és válaszolok rájuk.:)

Köszönöm, hogy itt voltál, találkozunk hamarosan! :)

Bemutatkozás, azaz ki is vagyok én:)

Sziasztok!

Berkó Vivien vagyok 23 éves és elhatároztam, hogy belekezdek a blogolásba, mert szeretném megosztani a gondolataimat, a félelmeimet, az örömömet, a sikereimet más emberekkel. Leginkább motiválni szeretnék fiatalokat, mert én 23 évesen azt érzem, hogy a sok döntésem mellett nem állt ott egy felnőtt, aki nem szeretett volna befolyásolni, hanem segíteni és támogatni a céljaim elérésében. Ezek lennének a motivációim ezzel az egésszel.

De most elmondanék pár szót önmagamról is. 23 éves vagyok, 16 éve röplabdázok NBI-es szinten, jelenleg Budapesten élek, anglisztikát tanultam a Pannon egyetemen, de két év után úgy döntöttem, hogy hasznosabbnak találom a gazdaság és menedzsment szakmát, ezért ha minden jól sikerül 2024 szeptemberében eltudom kezdeni a Kodolányi János Egyetemén ezt a szakot. Ezen a héten ünnepeltük két éves évfordulónkat a barátommal, akinek hálás lehetek, hogy segített a saját utamat megtalálni.

Ezek azok a dolgok, amik röviden segítenek megismerni és ha szeretnél betekinteni az életembe, és az élet minden területéről tanulni valamit, akkor kérlek maradj velem, mert nem fogod megbánni! :) 

Addig is szép napot!

süti beállítások módosítása