Élet Vivien szemszögéből

Élet Vivien szemszögéből

Bemutatkozás, azaz ki is vagyok én:)

2024. április 19. - VivienBerkó

Sziasztok!

Berkó Vivien vagyok 23 éves és elhatároztam, hogy belekezdek a blogolásba, mert szeretném megosztani a gondolataimat, a félelmeimet, az örömömet, a sikereimet más emberekkel. Leginkább motiválni szeretnék fiatalokat, mert én 23 évesen azt érzem, hogy a sok döntésem mellett nem állt ott egy felnőtt, aki nem szeretett volna befolyásolni, hanem segíteni és támogatni a céljaim elérésében. Ezek lennének a motivációim ezzel az egésszel.

De most elmondanék pár szót önmagamról is. 23 éves vagyok, 16 éve röplabdázok NBI-es szinten, jelenleg Budapesten élek, anglisztikát tanultam a Pannon egyetemen, de két év után úgy döntöttem, hogy hasznosabbnak találom a gazdaság és menedzsment szakmát, ezért ha minden jól sikerül 2024 szeptemberében eltudom kezdeni a Kodolányi János Egyetemén ezt a szakot. Ezen a héten ünnepeltük két éves évfordulónkat a barátommal, akinek hálás lehetek, hogy segített a saját utamat megtalálni.

Ezek azok a dolgok, amik röviden segítenek megismerni és ha szeretnél betekinteni az életembe, és az élet minden területéről tanulni valamit, akkor kérlek maradj velem, mert nem fogod megbánni! :) 

Addig is szép napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lifestylewithvivi.blog.hu/api/trackback/id/tr3918385359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása