Élet Vivien szemszögéből

Élet Vivien szemszögéből

Amigó az én kiskutyám:)

2024. április 19. - VivienBerkó

Ő itt Amigó, egy 3 éves szuka keverék, akinek az anyukája dalmata, apukája pedig egy puli. Májusban fogják kiivartalanítani, amitől talán én jobban félek, mint ő, de szegénykémnek álvemhessége volt, így sajnos megkellett tennünk ezt a lépést. Amigó neve azt jelenti, hogy fiú, de az Amiga hülyén hangzott volna, mint lány, ezért az uniszex Amigót választottuk. 

Amigó a szívem csücske, a szüleimnél van jelenleg otthon, de nyáron szeretném felhozni magamhoz, mert szeretném tudni, hogy hányadán állunk, szeretne-e velem lakni vagy, hogy van-e arra esély, hogy itt is olyan jól érezze magát, mint otthon. Ez a jövő kérdése, bízom benne, hogy neki jó lesz és csak ez számít. 

Ha szeretnétek Amigóról még több mindent megtudni vagy vele kapcsolatos dolgokról, esetleg kutyus tartásról, nyugodtan kérdezzetek kommentben és válaszolok rájuk.:)

Köszönöm, hogy itt voltál, találkozunk hamarosan! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lifestylewithvivi.blog.hu/api/trackback/id/tr8218385389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása